Hladké mouky
21.3.2014
12 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
Korrekt Hladká mouka pšeničná světlá | 4,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 9Kč/kg Vhodná pro pekařská těsta – kynuté, listové, tažené Nejlevnější mouka..Nízký obsah mykotoxinů, bez reziduí pesticidů. Přijatelný tvar i objem bochánku, ale příliš světlá barva kůrky. Jemná pružná střídka. Známka za senzorické hodnocení 1,6. |
Penny Hladká mouka pšeničná | 4,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 13Kč/kg K čemu je vhodná: cukrářské třené a šlehané hmoty – dorty, bábovky. Nadstandardně vysoký obsah lepku. Vyšší obsah mykotoxinů, bez reziduí pesticidů. Velmi dobrý tvar i objem bochánku, barva kůrky je rovnoměrná. Známka za senzorické hodnocení 1,4. |
Basic Mouka pšeničná hladká | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 11Kč/kg K čemu je vhodná: pekařská těsta – kynuté, listové, tažené těsto, pizza Velmi světlá mouka. Nadstandardně vysoký obsah lepku. Naměřen vyšší obsah mykotoxinů i reziduí pesticidů. Velmi dobrý tvar i objem bochánku. Dobrá barva kůrky a výrazná parcelace. Známka za senzorické hodnocení 1,2. |
Noe Pšeničná mouka hladká světlá | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 13Kč/kg K čemu je vhodná : pekařská těsta – kynuté, listové, tažené, pizza Nadstandardně vysoký obsah lepku. Naměřen vyšší obsah mykotoxinů, bez reziduí pesticidů. Uspokojivý tvar i objem bochánku. Světlá barva kůrky. Známka za senzorické hodnocení 1,9. |
Mlýn Havlíčkův Brod Pšeničná mouka hladká světlá | 4,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 14Kč/kg K čemu je vhodná : pekařská těsta – kynuté , listové, tažené, pizza Standardní světlá mouka, vysoký obsah lepku. Nízký obsah mykotoxinů, bez reziduí pesticidů. Dobrý objem bochánku, ale nižší klenutí. Přijatelná barva kůrky. Známka za senzorické hodnocení 2,4 |
Ramill Pšeničná mouka hladká světlá | 4,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 15Kč/kg K čemu je vhodná: pekařská těsta – kynuté, listové, tažené Standardní světlá mouka. Naměřen nižší obsah mykotoxinů, bez reziduí pesticidů. Poměrně vysoký obsah lepku. Standardní tvar i objem bochánku, nepravidelné vybarvení kůrky. Známka za senzorické hodnocení 2. |
Babiččina Volba Mouka hladká pšeničná | 4,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 19Kč/kg K čemu je vhodná: cukrářské třené a šlehané hmoty – dorty, bábovky Nejdražší ze standardních mouk. Velmi světlá mouka. Nízký obsah mykotoxinů, bez reziduí pesticidů. Dobrý objem i tvar bochánku. Nepravidelnosti na povrchu i ve střídě. Známka za senzorické hodnocení 2,1 |
Penam Hladká mouka pšeničná světlá | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 14Kč/kg K čemu je vhodná: cukrářské třené a šlehané hmoty – dorty, bábovky Velmi světlá mouka. Poměrně vysoký obsah lepku. Nízký obsah mykotoxinů, bez reziduí pesticidů. Nižší objem bochánku. Horší vzhled povrchu. Známka za senzorické hodnocení 2,4. |
Předměřická mouka pšeničná světlá hladká | 3,7 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 16Kč/kg K čemu je vhodná: pekařská těsta – kynuté, listové, tažené Standardní světlá mouka. Vysoký obsah mykotoxinů, nejvyšší obsah reziduí pesticidů. Dobrý objem i tvar. Naprosto standardní bochánek. |
Veselka Pšeničná mouka hladká | 3,7 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 13Kč/kg K čemu je vhodná: cukrářské třené a šlehané hmoty – dorty, bábovky Z testu : naměřen nižší obsah mykotoxinů i reziduí pesticidů. Dobrý objem bochánku nepravidelného tvaru, nerovnoměrnosti v barvě kůrky. Známka za senzorické hodnocení 2,3. |
Mouka z Věrovan Pšeničná mouka hladká světlá | 3,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 15Kč/kg K čemu je vhodná: cukrářské třené a šlehané hmoty – dorty , bábovky Nadstandardně vysoký obsah lepku. Naměřen vyšší obsah mykotoxinů i reziduí pesticidů. Bochánek má rovnoměrný klenutý tvar, nižší objem. Známka za senzorické hodnocení 3. |
Castello Mouka pšeničná hladká, typ 530 | 2,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) K čemu je vhodná: pekařská těsta – kynuté, listové, tažené Mouka nesplňuje nároky na světlou mouku. Nejvyšší obsah mykotoxinů, vysoký obsah reziduí pesticidů. Přijatelný tvar bochánku, ale nižší objem a nepravidelný povrch. Známka za senzorické hodnocení 2,9. |