Mlýn Havlíčkův Brod Pšeničná mouka hladká světlá
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 21.3.2014 | 4.1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 14Kč/kg K čemu je vhodná : pekařská těsta – kynuté , listové, tažené, pizza Standardní světlá mouka, vysoký obsah lepku. Nízký obsah mykotoxinů, bez reziduí pesticidů. Dobrý objem bochánku, ale nižší klenutí. Přijatelná barva kůrky. Známka za senzorické hodnocení 2,4 |
![]() 31.3.2017 | 3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 14,90 Kč/1 kg celková známka: 3 Podle laboratoře: -hmotnost: 980 g -lepek: 28,6 % -celkový počet mikroorganismů: 1200 KTJ/g -síla mouky: slabá -vaznost: nízká prodávající: Mlýn Havlíčkův Brod, ČR senzorické hodnocení: 2,3 jedna z nejdražších mouk, nestejnoměrně namletá, podle alveografického přístroje je nevhodná pro kynuté pečivo |
![]() 15.12.2017 | 5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) cena/1 kg: 13,90 Kč výrobce: Mlýn Havlíčkův Brod spol. s.r.o. charakteristika těst a pečení: -míchání a hnětení: těsto po vymíchání mírně lepivé, volnější, vaznost mírně volnější, tažnost na blánu dobrá, mírně trhavá; -zrání těsta: vývin těsta po zrání velmi dobrý, již nelepivé, tažnost dobrá, tvarování po zrání velmi dobré; -kynutí: velmi dobré, klenba velmi dobrá; -po upečení: barva standardní, pečivová, klenba výrobku dobrá, trochu vyšší, po vychladnutí mírná parcelace, bez krabatění Pekařský pokus - kvalita upečených pekařských výrobků: -střída pravidelná, velmi jemná; průměrná výška 48,1 mm, průměrná délka 80,0 mm |