Test sýrů určených k přípravě na grilu
30.8.2022
12 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
SMETANITO Sýr na gril a pánev | 4,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 1,60 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 1,36 Po grilování velmi příjemná vůně i textura. Intenzivněji slanější chuť v senzorice nevadila. |
SEDLČANSKÝ HERMELÍN Na gril, jemný | 4,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 1,70 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 1,42 Kvalitně vyvážená chuť, výborné ochucení, příjemná vůně. Navíc se tento měkký sýr s plísní v těstě krásné roztéká. |
LIPTOV Polooštiepok sýr na gril | 4,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 1,80 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 1,48 Silně avšak příjemně uzená vůně. Tužší kůrka funguje jako ochrana před velmi intenzivně se roztékajícím jádrem. Vyšší slanost chuti v senzorice nevadila. |
MADETA Sýr na pánev klasik | 4,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 1,80 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 1,48 Lahodné aroma a opravdu příjemná konzistence i sýrová chuť. Výborné rozměry pro daný typ konzumace. |
PRÉSIDENT Cheese steak original | 4,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 2,00 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 1,60 Skutečně příjemná mléčná chuť i textura, přiměřená slanost. Dobře se krájí. |
MORAVIA Panýr - Sýr nejen na grilování | 4,2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 2,30 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 1,78 Textura kompaktní, líbivý vzhled, výrazná sýrová chuť...slabší slanost. |
BRAZZALE MORAVIA Grillami | 3,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 2,30 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 2,18 Příjemně tuhá kůrka, střed měkký. Sympatická textura. Aroma lze označit jako mírně vařivé po záhřevu mléčných bílkovin, ale jinak v pořádku. |
VIOLIFE Grill Me! mediterranean style | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 3,50 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 2,50 Vzhledově nic moc a slabě se roztéká. Chuť a vůni lze označit za intenzivní, nicméně chuť patří k podprůměrně příjemným. |
OLMA Olmín na grilování | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 3,50 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 2,50 Vysoká stupeň zralosti sýra, vytéká hned po zakrojení. Použité koření však dodává spíše hořkou chuť. |
LAKTOS Allami tradiční grilovací sýr ze středomoří | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 2,20 Hodnocení analytické části: 3,00 (nesoulad mezi deklaracemi v obsahu soli a tuku) Výsledná známka: 2,52 Harmonická chuť, libá vůně, typický zástupce dané kategorie X v ústech vrže a má lehce tužší konzistenci. |
ZORBA GREEK STYLE Rozpékací sýr do trouby a na gril s příchutí Gyros | 3,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 2,90 Hodnocení analytické části: 3,00 (nesoulad mezi deklaracemi v obsahu soli a tuku) Výsledná známka: 2,94 Přílišná intenzita slané chuti a kořeněného ochucení. Konzistence soudržná, měkká. |
BEDDA Veganské plátky na rozpékání | 2,9 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky (12 zaškolených porotců) a zbylých 40 % ovlivnila analytická zjištění (výživové údaje, hmotnost a koliformní bakterie). Hodnocení senzorické části: 4,50 Hodnocení analytické části: 1,00 Výsledná známka: 3,10 Pro grilování se nehodí, příliš se roztéká. Vysoká žvýkatelnost konzistence, v chuti výraznější kyselost a pachutě. |