
Test rybího filé
1.9.2024
14 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
NOWACO Filé pro děti | 4,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 1,2 Hodnocení senzoriky: 1,4 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Charakteristická vůně. Slabší pravidelnost skladby s dutinou. Vakuové balení. Poznatky po tepelné úpravě: přirozená barva, šťavnatá konzistence, přirozená chuť. Pozn.: Nositel loga "Vyrobeno podle ČESKÉ CECHOVNÍ NORMY". |
MILORD PREMIUM Aljašská treska 600 g | 4,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 1,2 Hodnocení senzoriky: 1,2 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Charakteristická vůně. Vakuové balení. Poznatky po tepelné úpravě: přirozená barva, šťavnatá konzistence, příjemná chuť. Pozn.: Nositel loga "Vyrobeno podle ČESKÉ CECHOVNÍ NORMY". |
MYLORD PREMIUM Aljašská treska 300 g | 4,7 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 1,3 Hodnocení senzoriky: 1,3 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Charakteristická vůně. Vakuové balení. Pozn.: Nositel loga "Vyrobeno podle ČESKÉ CECHOVNÍ NORMY". |
NOWACO Filet z mořské štiky 300 g | 4,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 1,4 Hodnocení senzoriky: 1,7 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Charakteristická vůně. Vakuové balení. |
Nautic porce filé Aljašská treska 10 x 100 g | 4,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 1,5 Hodnocení senzoriky: 1,6 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Charakteristická vůně. Vakuové balení. |
OCEAN SEA Filé z aljašské tresky 4 x 100 g | 4,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 1,6 Hodnocení senzoriky: 1,8 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Charakteristická vůně. Krabička bez vnitřního balení. Poznatky po tepelné úpravě: typická barva i chuť, konzistence pevná a sušší. |
GRAN MARE porce Aljašská treska 400 g | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 1,7 Hodnocení senzoriky: 1,8 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Působí lehce sušším dojmem. Charakteristická vůně. Vakuové balení. Poznatky po tepelné úpravě: typická barva, sušší pevná konzistence, charakteristická avšak méně výrazná chuť. |
ALBERT Aljašská treska filé 4 x 100 g | 4,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 1,9 Hodnocení senzoriky: 2,3 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Charakteristická vůně. Krabička s vnitřním obalem (vakuově baleno). Poznatky po tepelné úpravě: typická barva, sušší rozpadavá konzistence, nižší intenzita chuti + lehká pachuť. |
FJORD BOHEMIA Aljašská treska Rybí filé 300 g | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 2,0 Hodnocení senzoriky: 2,3 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Charakteristická vůně. Vada v podobě viditelného kousku ploutve. Vakuové balení. Poznatky po tepelné úpravě: typická barva, sušší pevná konzistence, slanější pachuť po mořské vodě. |
KIMBEX Aljašská treska filé porce 10 x 100 g | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 2,0 Hodnocení senzoriky: 2,4 Poznatky před tepelnou úpravou: filety mají charakteristickou strukturu s patrným podkožním tukem, ale také vady v podobě mírného potrhání a drobných kůstek. Poznatky po tepelné úpravě: netypický sušší houževnatý filet s malými kůstkami. |
BILLA Aljašská treska porce filé 400 g | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 2,0 Hodnocení senzoriky: 2,3 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Působí trošku sušším dojmem. Charakteristická vůně. Krabička bez vnitřního balení. Poznatky po tepelné úpravě: typická barva, sušší pevná konzistence, lehká pachuť. |
FILÉ Mořská štika z Aljašky 300 g | 3,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 2,2 Hodnocení senzoriky: 2,8 Poznatky před tepelnou úpravou: svalovina vypadá přirozeně, avšak tuková vrstva je nažloutlá (znak počínajícího žluknutí), charakteristická vůně. Vakuové balení. Poznatky po tepelné úpravě: netypická (místy žlutá) barva, blátivá konzistence, žluklá až nahořklá chuť. |
K-CLASSIC porce filé Aljašská treska 4 x 100 g | 3,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 2,2 Hodnocení senzoriky: 2,7 Poznatky před tepelnou úpravou: klasický vzhled/barva svaloviny, včetně přirozené kresby tukové tkáně tmavší barvy. Struktura rozpadává, konzistence sušší. Charakteristická vůně. Přirozená krabička s vnitřním obalem (bez vakuového balení). Poznatky po tepelné úpravě: typická barva, sušší houževnatá konzistence, atypická cizí chuť. |
VICI Classic Rybí filé porce | 1,9 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 4,1 Hodnocení senzoriky: 4,2 Poznatky před tepelnou úpravou: tmavé malé kousky (spíše spojené odřezky), stařiná vůně. Vakuové balení. Poznatky po tepelné úpravě: tmavá barva, tuhá rozpadavá konzistence, značně slaná atypická chuť. |