
Test rybích salátů v majonéze
27.9.2018
8 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
Tesco Rybí salát v majonéze | 4,2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledky jsou odrazem senzorického hodnocení. Známka testu: 1,8 Vítěz testu! Pro hodnotitele nejchutnější. Obsah masa sice nižší, nicméně ve větších kouskách. Barva, konzistence a vůně příjemná. Čerstvý vzhled. Harmonický co se týče kořeněnosti a tučnosti, poměr kyselosti/sladkosti v rovnováze. |
Varmuža Rybí salát v majonéze | 4,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledky jsou odrazem senzorického hodnocení. Známka testu: 1,9 Salát s většími kousky ryb byl shledán chutným. Lehce kyselejší, správně kořeněný. Světlejší barva, čerstvý look, konzistence v pořádku. Vůně vyhovující, stejně jako tučnost a sladkost. Laboratorní testy u něj zjistily nejvyšší obsah omega-3 mastných kyselin. |
Nautica Rybí salát v majonéze | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledky jsou odrazem senzorického hodnocení. Známka testu: 2,0 Vyhovující čerství vzhled s přirozenou barvou. Kořeněný přiměřeně, sladkost nevýrazná, tučnost a kyselost optimální. Zaujal nejlepší vůní a pevnou složku (rybu a zeleninu) měl nejměkčí. Laboratorní testy prokázaly nejnižší celkový obsah biogenních aminů v mase. |
Albert Rybí salát s majonézou | 3,9 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledky jsou odrazem senzorického hodnocení. Známka testu: 2,1 Chuťově spotřebitelům přišel vyvážený s nevýraznou sladkostí a měkčím pevným podílem (ryba, zelenina). Barva, konzistence a vzhled v pořádku. |
Rybex Rybí salát v majonéze | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledky jsou odrazem senzorického hodnocení. Známka testu: 2,5 Chuť kyselejší ale optimálně kořeněná. Nejlépe hodnocený vzhled - vhodná konzistence, přirozená barva. Příjemná vůně, přiměřená tučnost a spíše nevýrazná sladkost. Analýza ukázala, že obsahuje největší množství kyseliny sorbové a benzoové. |
Preto Ryba Žilina Treska v majonéze | 2,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledky jsou odrazem senzorického hodnocení. Známka testu: 3,4 Pevný podíl (ryba a zeleniny) testující ohodnotili jako nejhorší. Oproti ostatním vzorkům zde byl rozmixovaný. Konzistence vyhovující, barvově nejsvětlejší. Chuť: minimálně kořeněný, málo sladký, přiměřeně tučný a výrazně kyselá. Dle výsledků laboratoře obsahoval nejméně soli a biogenních aminů v mase. |
Happy fish Rybí salát v majonéze | 1,7 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledky jsou odrazem senzorického hodnocení. Známka testu: 4,3 V chuti dominuje paprika. Málo ryb, zelenina na velké kusy, zbarven do oranžova, konzistence řídká. Celkově hodnoticím chuť i vůně přišla atypická/cizí. V přepočtu ceny na 100g vychází nejdráže. V laboratoři zjistili, že má ze všech testovaných vzorků nejnižší obsah masa, sušiny i omega-3 mastných kyselin. |
Atlantik Rybí salát s majonézou | 1,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledky jsou odrazem senzorického hodnocení. Známka testu: 4,4 Tužší salát ostré chuti s nejhůře hodnocenou vůní. Nehezký vzhled tmavé barvy, nepůsobí čerstvě. Vysoká kyselost a tučnost. Po finanční stránce vychází nejlevněji. Při laboratorní analýze dobře dopadl díky nejvyššímu obsahu masa a sušiny, naopak jako nejhorší vyšel, co se obsahu soli a kyseliny sorbové a benzoové týče. |