Test hladké mouky

1.9.2024

12 potravin

odkaz na zdroj dat
Název potravinyVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
PEKÁRKOVA MOUKA Hladká světlá5,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,0
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Skutečně kvalitní bílkovina lepku, značně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je velmi stabilní. Nositel loga „Vyrobeno podle ČESKÉ CECHOVNÍ NORMY“.
MLYNÁŘOVA MOUKA Hladká pšeničná4,9 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,1
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Skutečně kvalitní bílkovina lepku, značně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je velmi stabilní.
PŘEDMĚŘICKÁ MOUKA pšeničná světlá hladká4,6 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,4
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Skutečně kvalitní bílkovina lepku, středně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je velmi stabilní. Nositel loga "Klasa".

ZÁTKOVA MOUKA Pšeničná hladká4,5 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,5
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Skutečně kvalitní bílkovina lepku, středně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je stabilní. Nositel loga "Klasa".
PROSTĚ PEKAŘSKÁ Pšeničná mouka hladká4,4 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,6
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Skutečně kvalitní bílkovina lepku, středně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je méně stabilní. Nositel loga „Vyrobeno podle ČESKÉ CECHOVNÍ NORMY“.
BABIČČINA VOLBA Mouka hladká pšeničná světlá 00 Extra 4,4 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,6
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Kvalitní bílkovina lepku, značně objemné pečivo, dobře váže vodu, těsto je stabilní.
MLÝN KORUNKA Pšeničná mouka hladká4,2 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,8
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Charakteristikou odpovídá chlebové mouce T650. Tmavší barva, méně se hodí pro výrobu jemného pečiva. Kvalitní bílkovina lepku, středně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je velmi stabilní.
PENAM Mouka pšeničná hladká4,1 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,9
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Kvalitní bílkovina lepku, středně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je stabilní.
RAMILL Hladká pšeničná mouka světlá4,1 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 1,9
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)


Kvalitní bílkovina lepku, středně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je velmi stabilní.
VESELKA Pšeničná mouka hladká4,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 2,0
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Kvalitní bílkovina lepku, středně objemné pečivo, skvěle váže vodu, těsto je méně stabilní. Nositel loga „Vyrobeno podle ČESKÉ CECHOVNÍ NORMY“.
KOJETÍNSKÁ MOUKA Hladká speciál 00 Extra3,5 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 2,5
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Kvalitní bílkovina lepku, méně objemné pečivo, dobře váže vodu, těsto je méně stabilní. Nositel loga "Klasa" a "Česká potravina".
PERNERKA Pšeničná mouka hladká3,4 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celkové hodnocení: 2,6
(pozn. zohledňuje parametry viz komentář níže)

Průměrně kvalitní bílkovina lepku, středně objemné pečivo, hůře váže vodu, těsto je méně stabilní.