Test kysaného zelí
2.10.2021
9 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
SAMIR Kysané zelí (Samir kysané zelí bílé) | 4,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 1,8 Známka od laboratoře: 1 Výsledná známka: 1,4 Pěkný vzhled, rovnoměrná krouhanka, kvalitní textura, velmi příjemná chuť. |
Znojmia Kysané zelí (zelí bílé kysané sterilované v kořeněném sladkokyselém nálevu) | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 2,4 Známka od laboratoře: 1 Výsledná známka: 1,7 Dobrá barva, měkká konzistence, příjemná vůně i chuť. |
Bašovo zelí Kysané zelí bílé (STAROKOLÍNSKÉ KYSANÉ ZELÍ BÍLÉ) | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 2,4 Známka od laboratoře: 1 Výsledná známka: 1,7 Zelí příjemné na pohled i chutí, včetně kyselosti. |
AGRO TUŘANY Tuřanské kysané zelí ve slaném nálevu | 4,2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 2,6 Známka od laboratoře: 1 Výsledná známka: 1,8 Hezká barva, v chuti průměrné s intenzivnějšími slanými tóny. |
Hamé Kysané zelí (Kysané zelí; sterilované v kořeněném sladkokyselém nálevu) | 4,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 2,9 Známka od laboratoře: 1 Výsledná známka: 1,95 Lehce podprůměrná barva, nerovnoměrná krouhanka, měkčí konzistence, intenzivnější sladkost v chuti. |
KYSANÉ KLOKOTSKÉ ZELÍ | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 3,1 Známka od laboratoře: 1 Výsledná známka: 2,05 Vzorek silné vůně, chuť průměrná...kyselá. |
BOLEHOšTSKÉ KYSANÉ ZELÍ | 3,9 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 3,3 Známka od laboratoře: 1 Výsledná známka: 2,15 Příjemná barva, konzistence měkčí, celková chuť (včetně kyselosti) lehce podprůměrná. |
TALAŠOVO KYSANÉ ZELÍ | 3,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 3,4 Známka od laboratoře: 1 Výsledná známka: 2,2 Nerovnoměrná krouhanka, intenzivní kyselost, celková chuť podprůměrná. |
efko Kysané zelí (kysané zelí sterilované - bílé) | 3,7 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří aritmetický průměr z hodnocení senzoriky (vzhled, rovnoměrnost krouhanky, textura, chuť) a laboratoře (obsah soli, mikrobiologická kvalita, čistá hmotnost a hmotnost pevného podílu, hodnota pH, obsah kyseliny mléčné a vitaminu C, stanovení kyselosti, přítomnost konzervačních látek - kyseliny benzoové a sorbové). Známka ze senzorické části: 2,7 Známka od laboratoře: 2 (pozn. hmotnost pevného podílu nesouhlasí s deklarací ani s přihlédnutím k tolerované 6% odchylce) Výsledná známka: 2,35 Zelí opravdu příjemně voní, konzistenci má tvrdší a v chuti dominuje kyselost. |