
Test drůbežího masa
9.12.2021
16 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
Vodňanské kuře Zlaté kuře - čtvrtky zadní | 4,7 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,27 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 1 senzorika - 1,9 laboratoř - 1 Logo: KLASA, Český výrobek Příjemný vzhled, vůně i chuť. |
K Purland Kuřecí stehenní řízek bez kůže | 4,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,42 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 1 senzorika - 2,4 laboratoř - 1 Logo: žádné Chuť i vůně průměrné. |
ŘEZNÍKOVA ČERSTVÁ PORCE Kuřecí stehenní řízek bez kůže | 4,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,45 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 1 senzorika - 2,5 laboratoř - 1 Logo: žádné Chuť příjemná, šťavnatost průměrná. |
VOCÍLKA Kuřecí prsní řízek bez kůže | 4,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,63 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2 senzorika - 2,1 laboratoř - 1 Logo: žádné Příjemný vzhled, intenzivní masová chuť. |
AUTHENTIC farmářské kuře - kuřecí prsa | 4,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,63 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2 senzorika - 2,1 laboratoř - 1 Logo: žádné Příjemný vzhled, nadprůměrná chuť i vůně, měkká konzistence. |
TESCO kuřecí prsní řízek | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,66 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2 senzorika - 2,2 laboratoř - 1 Logo: žádné Příjemná vůně, intenzivní masová chuť. |
Nature Promise Bio Kuřecí prsní řízky | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,69 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 1 senzorika - 3,3 laboratoř - 1 Logo: žádné Příjemná vůně, průměrná chuť, suchá konzistence. |
Rabbit prsní řízky (pultový prodej) | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,69 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2 senzorika - 2,3 laboratoř - 1 Logo: KLASA Průměrná chuť i vůně, šťavnatá konzistence. |
ALBERTOVO KRÁLOVSKÉ Prémiové kuře - kuřecí prsní řízek | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,72 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2 senzorika - 2,4 laboratoř - 1 Logo: žádné Lehce nadprůměrný vzhled a vůně, tužší konzistence. |
Vodňanské kuře Zlaté kuře - prsní řízky | 4,2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,78 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2 senzorika - 2,6 laboratoř - 1 Logo: KLASA, Český výrobek Velmi příjemná vůně, příjemná chuť, slabší šťavnatost. |
ŘEZNÍKOVA ČERSTVÁ PORCE Kuřecí prsní řízky | 4,2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,84 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2 senzorika - 2,8 laboratoř - 1 Logo: žádné Lehce nadprůměrná chuť a vůně, tužší konzistence. |
Vodňanské kuře Kuře s rodokmenem - Kuřecí prsní řízky | 4,2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,84 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3 senzorika - 1,8 laboratoř - 1 Logo: KLASA Příjemný vzhled, vůně i chuť; šťavnatá konzistence. |
České kuřecí Raciola Kuřecí prsní řízky bez kosti a kůže | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,96 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3 senzorika - 2,2 laboratoř - 1 Logo: žádné Intenzivní chuť, příjemný vzhled, šťavnatá konzistence. |
DOBRÉ KUŘE Z KLATOV Kuřecí stehenní řízky | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,99 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3 senzorika - 2,3 laboratoř - 1 Logo: KLASA Chuť příjemná, šťavnatost průměrná. |
DOBRÉ KUŘE Z KLATOV Kuřecí prsní řízky bez kůže | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 1,99 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3 senzorika - 2,3 laboratoř - 1 Logo: KLASA Intenzivní chuť, příjemný vzhled, šťavnatější konzistence. |
DOBRÉ MASO z českých chovů Kuřecí prsní řízky bez kůže | 3,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Skladba výsledné známky: 30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou; 30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě; 40 % analytické parametry. Výsledná známka: 2,17 Dílčí hodnocení: vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3 senzorika - 2,9 laboratoř - 1 Logo: žádné Průměrná chuť i vůně. |