Test drůbežího masa

9.12.2021

16 potravin

odkaz na zdroj dat
Název potravinyVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Vodňanské kuře Zlaté kuře - čtvrtky zadní4,7 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,27
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 1
senzorika - 1,9
laboratoř - 1

Logo: KLASA, Český výrobek

Příjemný vzhled, vůně i chuť.
K Purland Kuřecí stehenní řízek bez kůže4,6 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,42
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 1
senzorika - 2,4
laboratoř - 1

Logo: žádné

Chuť i vůně průměrné.
ŘEZNÍKOVA ČERSTVÁ PORCE Kuřecí stehenní řízek bez kůže4,6 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,45
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 1
senzorika - 2,5
laboratoř - 1

Logo: žádné

Chuť příjemná, šťavnatost průměrná.
VOCÍLKA Kuřecí prsní řízek bez kůže4,4 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,63
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2
senzorika - 2,1
laboratoř - 1

Logo: žádné

Příjemný vzhled, intenzivní masová chuť.
AUTHENTIC farmářské kuře - kuřecí prsa4,4 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,63
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2
senzorika - 2,1
laboratoř - 1

Logo: žádné

Příjemný vzhled, nadprůměrná chuť i vůně, měkká konzistence.
TESCO kuřecí prsní řízek4,3 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,66
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2
senzorika - 2,2
laboratoř - 1

Logo: žádné

Příjemná vůně, intenzivní masová chuť.
Nature Promise Bio Kuřecí prsní řízky4,3 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,69
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 1
senzorika - 3,3
laboratoř - 1

Logo: žádné

Příjemná vůně, průměrná chuť, suchá konzistence.
Rabbit prsní řízky (pultový prodej)4,3 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,69
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2
senzorika - 2,3
laboratoř - 1

Logo: KLASA

Průměrná chuť i vůně, šťavnatá konzistence.
ALBERTOVO KRÁLOVSKÉ Prémiové kuře - kuřecí prsní řízek4,3 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,72
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2
senzorika - 2,4
laboratoř - 1

Logo: žádné

Lehce nadprůměrný vzhled a vůně, tužší konzistence.
Vodňanské kuře Zlaté kuře - prsní řízky4,2 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,78
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2
senzorika - 2,6
laboratoř - 1

Logo: KLASA, Český výrobek

Velmi příjemná vůně, příjemná chuť, slabší šťavnatost.
ŘEZNÍKOVA ČERSTVÁ PORCE Kuřecí prsní řízky4,2 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,84
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 2
senzorika - 2,8
laboratoř - 1

Logo: žádné

Lehce nadprůměrná chuť a vůně, tužší konzistence.
Vodňanské kuře Kuře s rodokmenem - Kuřecí prsní řízky4,2 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,84
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3
senzorika - 1,8
laboratoř - 1

Logo: KLASA

Příjemný vzhled, vůně i chuť; šťavnatá konzistence.
České kuřecí Raciola Kuřecí prsní řízky bez kosti a kůže4,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,96
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3
senzorika - 2,2
laboratoř - 1

Logo: žádné

Intenzivní chuť, příjemný vzhled, šťavnatá konzistence.
DOBRÉ KUŘE Z KLATOV Kuřecí stehenní řízky4,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,99
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3
senzorika - 2,3
laboratoř - 1

Logo: KLASA

Chuť příjemná, šťavnatost průměrná.
DOBRÉ KUŘE Z KLATOV Kuřecí prsní řízky bez kůže4,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 1,99
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3
senzorika - 2,3
laboratoř - 1

Logo: KLASA

Intenzivní chuť, příjemný vzhled, šťavnatější konzistence.
DOBRÉ MASO z českých chovů Kuřecí prsní řízky bez kůže3,8 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Skladba výsledné známky:
30 % hodnocení vzhledu a vůně před tepelnou úpravou;
30 % senzorické hodnocení po tepelné úpravě;
40 % analytické parametry.

Výsledná známka: 2,17
Dílčí hodnocení:
vzhled a vůně před tepelnou úpravou - 3
senzorika - 2,9
laboratoř - 1

Logo: žádné

Průměrná chuť i vůně.