Marinovaná masa
21.7.2017
10 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
Grilovačka Kuřecí Gril mix Brusinka bez E | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 2 cena za 1 kg: 69,90 Kč maso: kuřecí podle etikety: -složení: kuřecí díly 93 % (křídla, horní a spodní stehna), marinovací směs: voda, jedlá sůl, řepkový olej, sušené brusinky 9,5 %, extrakt portského vína, sacharóza, směs přírodního koření, sušená zelenina, extrakty koření, pšeničná (bez lepku) a bambusová vláknina, škrob -balení: vakuové -celkový tuk: 11 % -bílkoviny: 16 % -sůl: 1,26 % -výrobce: Drůbežářský závod Klatovy, ČR senzorické hodnocení: 2,5 dobrá úroveň hygieny při výrobě (nízké hodnoty enterobakterií), spotřebitelé popisovali chuť masa jako ,,umělou'', má nejnižší počet celkových mikroorganismů z testovaných výrobků |
Purland Steak Mexiko | 4,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 2 cena za 1 kg: 169 Kč maso: vepřové podle etikety: -složení: vepřové maso 88 %, pitná voda, řepkový olej, jedlá sůl, koření (žluté hořčičné semínko, hořčičná mouka, celerové semínko), destilovaný vinný ocet, cukr, extrakty koření, zahušťovadlo E415, cibule -balení: vakuové -celkový tuk: 17 % -bílkoviny: 16 % -sůl: 1,6 % -výrobce: Willms Wiesswasser, Německo senzorické hodnocení: 2,9 z testovaných vepřových mas bylo nejchutnější, má nejvyšší množství soli, má relativně nízké hodnoty celkového počtu mikroorganismů |
Purland Pivní steak | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 2- cena za 1 kg: 169 Kč maso: vepřové podle etikety: -složení: vepřové maso 88 %, pivo (pitná voda, ječný slad, chmelový extrakt), pitná voda, jedlá sůl, koření (obsahuje hořčici), rajský protlak, rostlinný olej (řepka), destilovaný vinný ocet, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, zahušťovadlo E415 a E412 -balení: vakuové -celkový tuk: 14 % -bílkoviny: 16 % -sůl: 1,8 % -výrobce: Willms Wiesswasser, Německo senzorické hodnocení: 2,9 hodnoty celkového počtu mikroorganismů a enterobakterií jsou ideální, spotřebitelům moc maso nechutnalo (nevýrazná vůně a ,,umělá'' chuť) |
Vocílka Vepřový steak z kýty kořeněný | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 2- cena za 1 kg: 209,90 Kč maso: vepřové podle etikety: -složení: vepřová kýta bez kosti 90 %, marináda Chilli brillant (částečně ztužený řepkový olej, sůl, koření, aroma) -balení: vakuové -celkový tuk: 13,9 % -bílkoviny: 16,3 % -sůl: 1,6 % -výrobce: Kostelecké uzeniny, ČR senzorické hodnocení: 2,8 má druhý nejvyšší obsah bílkovin ze všech testovaných mas, marináda obsahuje částečně ztužený tuk |
Láďova krkovička na gril | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 2- cena za 1 kg: 183,90 Kč maso: vepřové podle etikety: -složení: vepřová krkovice bez kosti 90 %, marináda (částečně ztužený řepkový olej, jedlá sůl, koření, aroma) -balení: vakuové -celkový tuk: 28,1 % -bílkoviny: 14,6 % -sůl: 1,6 % -výrobce: Kostelecké uzeniny, ČR senzorické hodnocení: 2,4 v chuti byla krkovice průměrná, podle spotřebitelů byla víc kořeněná a slaná akorát |
Dobré maso na gril Kuřecí stehna mix | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 2- cena za 1 kg: 101,80 Kč maso: kuřecí podle etikety: -složení: kuřecí horní a spodní stehna 90 %, pitná voda, jedlá sůl, koření, slunečnicový olej, dextróza, cukr, žampiony, rýžová mouka, hrachová vláknina, extrakt z papriky, karamel, aroma, extrakty koření -balení: baleno v ochranné atmosféře -celkový tuk: 8,8 % -bílkoviny: 17 % -sůl: 2 % -výrobce: Vodňanská drůbež, ČR senzorické hodnocení: 2,0 má relativně vysoký celkový počet mikroorganismů, obsahuje aroma |
Marinovaná krkovice Gurmán bez E | 3,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 3 cena za 1 kg: 180,80 Kč maso: vepřové podle etikety: -složení: vepřová krkovice bez kosti 93 %, marináda 7 %: řepkový olej, jedlá sůl, přírodní koření (pepř černý, paprika, koriandr, sušená cibule), extrakty koření (paprika sladká, česnek) -balení: vakuové -celkový tuk: 12 % -bílkoviny: 16 % -sůl: 1,8 % -prodávající: Ahold, ČR (baleno v Polsku) senzorické hodnocení: 2,4 relativně vyšší hodnota celkového počtu mikroorganismů, nevýrazně slané maso s netypickými chutěmi, jednoduché složení a nejméně slané ze všech testovaných mas |
Vodňanské kuře Kuřecí gril set Hubertus | 3,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 3 cena za 1 kg: 106,80 Kč maso: kuřecí podle etikety: -složení: kuřecí horní a spodní stehna a křídla 91 %, voda, jedlá sůl, koření, slunečnicový olej, hroznový cukr, koření, cukr, žampiony, mouka z rýže, hrachová vláknina, extrakty z papriky, karamelizovaný cukr, aroma, extrakty koření -balení: - -celkový tuk: 14 % -bílkoviny: 16 % -sůl: 1,7 % -výrobce: Vodňanská drůbež, ČR senzorické hodnocení: 2,4 hodnoty enterobakterií jsou nejvyšší a celkový počet mikroorganismů je druhý nejvyšší v testu, má druhý nejmenší obsah soli |
Vodňanské kuře na gril Kuřecí gril set Flamengo | 3,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 3 cena za 1 kg: 79,90 Kč maso: kuřecí podle etikety: -složení: kuřecí horní stehna, spodní stehna a křídla 94 %, řepkový olej, jedlá sůl, směs koření, extrakty koření -balení: - -celkový tuk: 14 % -bílkoviny: 16 % -sůl: 1,7 % -výrobce: Vodňanská drůbež, ČR senzorické hodnocení: 2,6 marináda má jednoduché složení, soli obsahuje třetí nejvyšší množství v testu, celkový počet mikroorganismů není ideální |
Tesco grill Gril set kuře porcované Barbeque | 3,0 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) celková známka: 3 cena za 1 kg: 129,90 Kč maso: kuřecí podle etikety: -složení: kuře celé porcované 92 %, řepkový olej, částečně ztužený rostlinný tuk (řepkový), jedlá sůl, koření, kořenicí přísada, přírodní aroma, karamelový cukr, paprika, kořenicí extrakt, kouřové aroma -balení: - -celkový tuk: 11 % -bílkoviny: 17 % -sůl: 1,1 % -výrobce: Vodňanská drůbež, ČR senzorické hodnocení: 1,9 hodnota celkového počtu mikroorganismů je nejvyšší v testu, hodnoty enterobakterií jsou druhé nejvyšší v testu, senzorici hodnotili maso jako nejlepší (popisovali ho jako ,,více kořeněné'') |