Marinovaná masa

21.7.2017

10 potravin

odkaz na zdroj dat
Název potravinyVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Grilovačka Kuřecí Gril mix Brusinka bez E4,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 2
cena za 1 kg: 69,90 Kč
maso: kuřecí
podle etikety:
-složení: kuřecí díly 93 % (křídla, horní a spodní stehna), marinovací směs: voda, jedlá sůl, řepkový olej, sušené brusinky 9,5 %, extrakt portského vína, sacharóza, směs přírodního koření, sušená zelenina, extrakty koření, pšeničná (bez lepku) a bambusová vláknina, škrob
-balení: vakuové
-celkový tuk: 11 %
-bílkoviny: 16 %
-sůl: 1,26 %
-výrobce: Drůbežářský závod Klatovy, ČR
senzorické hodnocení: 2,5
dobrá úroveň hygieny při výrobě (nízké hodnoty enterobakterií), spotřebitelé popisovali chuť masa jako ,,umělou'', má nejnižší počet celkových mikroorganismů z testovaných výrobků
Purland Steak Mexiko4,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 2
cena za 1 kg: 169 Kč
maso: vepřové
podle etikety:
-složení: vepřové maso 88 %, pitná voda, řepkový olej, jedlá sůl, koření (žluté hořčičné semínko, hořčičná mouka, celerové semínko), destilovaný vinný ocet, cukr, extrakty koření, zahušťovadlo E415, cibule
-balení: vakuové
-celkový tuk: 17 %
-bílkoviny: 16 %
-sůl: 1,6 %
-výrobce: Willms Wiesswasser, Německo
senzorické hodnocení: 2,9
z testovaných vepřových mas bylo nejchutnější, má nejvyšší množství soli, má relativně nízké hodnoty celkového počtu mikroorganismů
Purland Pivní steak3,5 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 2-
cena za 1 kg: 169 Kč
maso: vepřové
podle etikety:
-složení: vepřové maso 88 %, pivo (pitná voda, ječný slad, chmelový extrakt), pitná voda, jedlá sůl, koření (obsahuje hořčici), rajský protlak, rostlinný olej (řepka), destilovaný vinný ocet, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, zahušťovadlo E415 a E412
-balení: vakuové
-celkový tuk: 14 %
-bílkoviny: 16 %
-sůl: 1,8 %
-výrobce: Willms Wiesswasser, Německo
senzorické hodnocení: 2,9
hodnoty celkového počtu mikroorganismů a enterobakterií jsou ideální, spotřebitelům moc maso nechutnalo (nevýrazná vůně a ,,umělá'' chuť)
Vocílka Vepřový steak z kýty kořeněný3,5 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 2-
cena za 1 kg: 209,90 Kč
maso: vepřové
podle etikety:
-složení: vepřová kýta bez kosti 90 %, marináda Chilli brillant (částečně ztužený řepkový olej, sůl, koření, aroma)
-balení: vakuové
-celkový tuk: 13,9 %
-bílkoviny: 16,3 %
-sůl: 1,6 %
-výrobce: Kostelecké uzeniny, ČR
senzorické hodnocení: 2,8
má druhý nejvyšší obsah bílkovin ze všech testovaných mas, marináda obsahuje částečně ztužený tuk
Láďova krkovička na gril3,5 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 2-
cena za 1 kg: 183,90 Kč
maso: vepřové
podle etikety:
-složení: vepřová krkovice bez kosti 90 %, marináda (částečně ztužený řepkový olej, jedlá sůl, koření, aroma)
-balení: vakuové
-celkový tuk: 28,1 %
-bílkoviny: 14,6 %
-sůl: 1,6 %
-výrobce: Kostelecké uzeniny, ČR
senzorické hodnocení: 2,4
v chuti byla krkovice průměrná, podle spotřebitelů byla víc kořeněná a slaná akorát
Dobré maso na gril Kuřecí stehna mix3,5 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 2-
cena za 1 kg: 101,80 Kč
maso: kuřecí
podle etikety:
-složení: kuřecí horní a spodní stehna 90 %, pitná voda, jedlá sůl, koření, slunečnicový olej, dextróza, cukr, žampiony, rýžová mouka, hrachová vláknina, extrakt z papriky, karamel, aroma, extrakty koření
-balení: baleno v ochranné atmosféře
-celkový tuk: 8,8 %
-bílkoviny: 17 %
-sůl: 2 %
-výrobce: Vodňanská drůbež, ČR
senzorické hodnocení: 2,0
má relativně vysoký celkový počet mikroorganismů, obsahuje aroma
Marinovaná krkovice Gurmán bez E3,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 3
cena za 1 kg: 180,80 Kč
maso: vepřové
podle etikety:
-složení: vepřová krkovice bez kosti 93 %, marináda 7 %: řepkový olej, jedlá sůl, přírodní koření (pepř černý, paprika, koriandr, sušená cibule), extrakty koření (paprika sladká, česnek)
-balení: vakuové
-celkový tuk: 12 %
-bílkoviny: 16 %
-sůl: 1,8 %
-prodávající: Ahold, ČR (baleno v Polsku)
senzorické hodnocení: 2,4
relativně vyšší hodnota celkového počtu mikroorganismů, nevýrazně slané maso s netypickými chutěmi, jednoduché složení a nejméně slané ze všech testovaných mas
Vodňanské kuře Kuřecí gril set Hubertus3,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 3
cena za 1 kg: 106,80 Kč
maso: kuřecí
podle etikety:
-složení: kuřecí horní a spodní stehna a křídla 91 %, voda, jedlá sůl, koření, slunečnicový olej, hroznový cukr, koření, cukr, žampiony, mouka z rýže, hrachová vláknina, extrakty z papriky, karamelizovaný cukr, aroma, extrakty koření
-balení: -
-celkový tuk: 14 %
-bílkoviny: 16 %
-sůl: 1,7 %
-výrobce: Vodňanská drůbež, ČR
senzorické hodnocení: 2,4
hodnoty enterobakterií jsou nejvyšší a celkový počet mikroorganismů je druhý nejvyšší v testu, má druhý nejmenší obsah soli
Vodňanské kuře na gril Kuřecí gril set Flamengo3,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 3
cena za 1 kg: 79,90 Kč
maso: kuřecí
podle etikety:
-složení: kuřecí horní stehna, spodní stehna a křídla 94 %, řepkový olej, jedlá sůl, směs koření, extrakty koření
-balení: -
-celkový tuk: 14 %
-bílkoviny: 16 %
-sůl: 1,7 %
-výrobce: Vodňanská drůbež, ČR
senzorické hodnocení: 2,6
marináda má jednoduché složení, soli obsahuje třetí nejvyšší množství v testu, celkový počet mikroorganismů není ideální
Tesco grill Gril set kuře porcované Barbeque3,0 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

celková známka: 3
cena za 1 kg: 129,90 Kč
maso: kuřecí
podle etikety:
-složení: kuře celé porcované 92 %, řepkový olej, částečně ztužený rostlinný tuk (řepkový), jedlá sůl, koření, kořenicí přísada, přírodní aroma, karamelový cukr, paprika, kořenicí extrakt, kouřové aroma
-balení: -
-celkový tuk: 11 %
-bílkoviny: 17 %
-sůl: 1,1 %
-výrobce: Vodňanská drůbež, ČR
senzorické hodnocení: 1,9
hodnota celkového počtu mikroorganismů je nejvyšší v testu, hodnoty enterobakterií jsou druhé nejvyšší v testu, senzorici hodnotili maso jako nejlepší (popisovali ho jako ,,více kořeněné'')