Aro Drůbeží Luncheon meat
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 1.8.2016 | 1.4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 12 (nejhorší) Způsob hodnocení - řazeno dle obsahu "masa" včetně případného separátu (od nejvyššího po nejnižší) Obsah „masa“ celkem (zjištěný, včetně případného separátu, g/100 g) 24,13 Deklarace strojně oddělené kuřecí maso 40% Kostní úlomky (počet na cm²) 26 Separát ANO Tuk (g/100 g) 7,03 Voda (%) 73,26 Přídatné látky pšeničná mouka, rostlinný olej řepkový, droždí, jedlá sůl s jódem, cukr, E 471, sójový lecitin, E 472e, ječná sladová mouka, sojová mouka, kyselina L-askorbová, škrob, pšeničný modifikovaný škrob, dusitan sodný E 250, koření Hmotnost OK Senzorika 9.místo Výrobce/Prodávající: HAMÉ s.r.o., Kunovice /MAKRO Cena za 1kg: 45,70 Kč |
![]() 10.5.2019 | 1.5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Základem lunchmeatu je strojně oddělené drůbeží maso. Celková známka: 4- Hodnocení Potravinového Sherlocka: 5 Senzorické hodnocení: 3,8 Jediné, co tento vzorek zachránilo od totálního propadáku, jsou plusové body za senzoriku - pěkná barva, jemná struktura, přiměřená tučnost, nejmenší slanost. Hodnoty zjištěné v laboratoři jsou alarmující: nejnižší obsah separátu (30,7%; téměř o 10% nižší než slibuje výrobce), má nejnižší podíl bílkovin a naopak nejvíce vody, k zahuštění využívá pšeničný modifikovaný škrob. Ten byl výrazně cítit v chuti. |