
Test kupovaného vánočního cukroví
11.12.2019
9 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
Vánoční cukroví máslové | 4,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 1,55 Tuk použitý při výrobě: máslo Výrobce: Globus ČR v.o.s. Podle vzhledu vánoční klasika. Výběr je velmi pestrý, jednotlivé kousky vypadají propracované a dobře chutnají. |
Sladké vánoční cukroví - vánoční kolekce s máslem | 4,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 1,73 Tuk použitý při výrobě: máslo, rostlinné tuky a oleje Výrobce: Penam, a.s. Toto cukroví vynikalo svým vzhledem. V krabici naleznete vyváženou kombinaci jednotlivých druhů - křehké, akorátně sladké, rozplývá se na jazyku. |
Sváteční čajová kolekce s máslem | 4,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 1,91 Tuk použitý při výrobě: máslo, rostlinné tuky a oleje Výrobce: Penam, a.s. Kolekce obsahuje 5 druhů cukroví - chuťově velmi odlišných. Dobré, pěkně zdobené. |
Vanilkové rohlíčky Sváteční pečivo | 3,8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 2,18 Tuk použitý při výrobě: rostlinné tuky a oleje Výrobce: Penam, a.s. Velmi dobré chuťově vyvážené vanilkové rohlíčky! |
Máslové vánoční rohlíčky | 3,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 2,36 Tuk použitý při výrobě: máslo Výrobce: Penam, a.s. Lahodné, křehké, chuťově vyvážené. |
Špaldové vánoční cukroví | 3,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 2,73 Tuk použitý při výrobě: rostlinné tuky a oleje Výrobce: JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s.r.o. Zvláštní pachuť může být způsobena špaldovou moukou. Veškeré cukroví si je vzájemně velmi podobné, stejné těsto. Liší se pouze náplní/čokoládou. |
Vánoční cukroví | 3,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 2,73 Tuk použitý při výrobě: rostlinné tuky a oleje Výrobce: JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s.r.o. Hodně druhů (více než 10), menší propracovanost co se týče vzhledu, lehce tužší, některé kousky s oříšky měly zvláštní pachuť. |
Rohlíčky vanilkové | 3,1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 2,91 Tuk použitý při výrobě: neuveden Výrobce: AHOLD Czech Republic, a.s. Hodně citrónové, suché, některé tvary deformované. Těžko je nazývat vánočním pečivem, natož klasikou v podobě "vanilkových rohlíčků". |
Čajové pečivo se sladidlem | 2,6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Známka ze senzoriky: 3,36 Tuk použitý při výrobě: rostlinné tuky a oleje Výrobce: Penam, a.s. Toto cukroví dopadlo v senzorice nejhůře, ale hodnotící nevěděli, že se jedná o vzorky se sladidlem. Sami poté uznali, že jinak bylo příjemné, i když méně sladké, vláčné a jemné. Navíc nemělo výraznou pachuť po sladidlech. |