Rohlík z Pekařství Kollinger


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test pšeničných rohlíků

12.5.2021
4.5zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrála i zjištění laboratoře, zejména s ohledem na obsah soli ve 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva.

Výsledná známka: 1,5
Hodnocení senzoriky: 1,5
Množství soli ve 100 g těsta: 1,38 g
Obsah soli v 1 ks rohlíku: 0,66 g

Libá vůně, příjemná chuť, dobrá textura. Porotci ocenili také velmi křupavou kůrku a přiměřeně slanou střídu.