Rohlík z Pekařství Ječmínek
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 12.5.2021 | 3.8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrála i zjištění laboratoře, zejména s ohledem na obsah soli ve 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva. Výsledná známka: 2,2 Hodnocení senzoriky: 2,7 Množství soli ve 100 g těsta: 1,16 g Obsah soli v 1 ks rohlíku: 0,50 g Jednoduché shrnutí - lépe vypadají (pěkně propečená křupavá kůrka), než chutnají (tužší, chuťově nevýrazná střídka). |