Rohlík kroucený Pekárna Kabát


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test pšeničných rohlíků

12.5.2021
3.2zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrála i zjištění laboratoře, zejména s ohledem na obsah soli ve 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva.

Výsledná známka: 2,8
Hodnocení senzoriky: 2,1
Množství soli ve 100 g těsta: 4,27 g
Obsah soli v 1 ks rohlíku: 2,14 g

"Missák" mezi rohlíky! - dokonale propečený, lahodná vůně, učebnicová textura, vábivý posyp solí...avšak i ta napomohla skutečnosti, že byl tak slaný, že jej někteří porotci označili za nepoživatelný.