Rohlík kroucený Pekárna Kabát
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
12.5.2021 | 3.2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrála i zjištění laboratoře, zejména s ohledem na obsah soli ve 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva. Výsledná známka: 2,8 Hodnocení senzoriky: 2,1 Množství soli ve 100 g těsta: 4,27 g Obsah soli v 1 ks rohlíku: 2,14 g "Missák" mezi rohlíky! - dokonale propečený, lahodná vůně, učebnicová textura, vábivý posyp solí...avšak i ta napomohla skutečnosti, že byl tak slaný, že jej někteří porotci označili za nepoživatelný. |