Rohlík Kaufland Praha 6


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test pšeničných rohlíků

12.5.2021
3.9zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrála i zjištění laboratoře, zejména s ohledem na obsah soli ve 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva.

Výsledná známka: 2,1
Hodnocení senzoriky: 2,5
Množství soli ve 100 g těsta: 0,94 g
Obsah soli v 1 ks rohlíku: 0,40 g

Postřehy ze senzoriky - průměrný vzhled (lehce opečený, sem tam zrnko máku), slabá vůně, dobrá konzistence, chuť s mírnou pachutí.