Rohlík HM Albert Pardubice
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 12.5.2021 | 4.1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrála i zjištění laboratoře, zejména s ohledem na obsah soli ve 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva. Výsledná známka: 1,9 Hodnocení senzoriky: 2,3 Množství soli ve 100 g těsta: 1,15 g Obsah soli v 1 ks rohlíku: 0,49 g Obyčejný "holý" kousek, který se řadí do lepšího průměru díky propečené kůrčičce a příjemné intenzivní vůni. Plnost jinak nevýrazné chuti zachraňuje špetka soli. |