Rohlík Billa Stránčice
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 12.5.2021 | 3.6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrála i zjištění laboratoře, zejména s ohledem na obsah soli ve 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva. Výsledná známka: 2,4 Hodnocení senzoriky: 2,8 Množství soli ve 100 g těsta: 1,33 g Obsah soli v 1 ks rohlíku: 0,57 g Tyto rohlíky porotce vůbec neoslovily, výtek si vysloužily až dost - gumová konzistence, chuť až na slanější tóny nevýrazná, nejslabší vůně, průměrný vzhled. |