Rohlík Billa Stránčice


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test pšeničných rohlíků

12.5.2021
3.6zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrála i zjištění laboratoře, zejména s ohledem na obsah soli ve 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva.

Výsledná známka: 2,4
Hodnocení senzoriky: 2,8
Množství soli ve 100 g těsta: 1,33 g
Obsah soli v 1 ks rohlíku: 0,57 g

Tyto rohlíky porotce vůbec neoslovily, výtek si vysloužily až dost - gumová konzistence, chuť až na slanější tóny nevýrazná, nejslabší vůně, průměrný vzhled.