Rohlík Albert Neratovice
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 12.5.2021 | 2.8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrál i obsah soli na 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva. Výsledná známka: 3,2 Hodnocení senzoriky: 4,0 Množství soli ve 100 g těsta: 1,31 g Obsah soli v 1 ks rohlíku: 0,56 g Konstatování porotců hovoří za vše - "Opravdu nepovedené pečivo." Na vině je celá řada faktorů, např. moučná chuť s pachutí po droždí, gumová konzistence, nejméně příjemná vůně či bledá barva. |