Rohlík Albert Neratovice


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test pšeničných rohlíků

12.5.2021
2.8zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku nejvíce ovlivnila senzorika (porota složená z 12 odborníků), svou roli však sehrál i obsah soli na 100 g těsta/potažmo v 1 ks pečiva.

Výsledná známka: 3,2
Hodnocení senzoriky: 4,0
Množství soli ve 100 g těsta: 1,31 g
Obsah soli v 1 ks rohlíku: 0,56 g

Konstatování porotců hovoří za vše - "Opravdu nepovedené pečivo." Na vině je celá řada faktorů, např. moučná chuť s pachutí po droždí, gumová konzistence, nejméně příjemná vůně či bledá barva.