Pivovarský dům Pšeničné pivo 11°
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 11.6.2019 | 2.4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Dvě skupiny (laikové x odborníci) provedly senzorické hodnocení pšeničných piv. Jedna polovina vzorků pocházela z průmyslových pivovarů, druhá z minipivovarů. Výsledné hodnocení: 3,6 Známka od laiků: 2,77 Známka udělená odborníky: 4,39 Podle odborníků nejhorší - nevyvážené pivo s vadami: diacetyl, zatuchlina, zapařená sláma. Od propadáku jej zachránilo shovívavé hodnocení druhé části poroty. Pozn. dodatečná info znělo, že pivo bylo ještě nevyzrálé, neboť do sudu bylo stočené jen tři dny. |