Olma Olmín na grilování Bruschetta
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 19.7.2019 | 3.5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Celkový výsledek tvoří: zjištění laboratoře (aneb hodnocení Potravinového Sherlocka) a známka senzoriky (složená ze 12 laiků). Celková známka: 2- Hodnocení Potravinového Sherlocka: 1 Senzorické hodnocení: 3,5 (typ sýru: plísňový) Z plísňových sýrů určených ke grilování dopadl po senzorické stránce nejhůře. Vadila přílišná tekutost, výrazná hořkost a nehezký vzhled. U Sherlocka si skóre vylepšil - absolutně bez výtky! Je dodáván včetně koření, které se může pyšnit tím, že neobsahuje sůl, ve složení najdeme jen bylinky. |