MADELAND SÝR HOLANDSKÉHO TYPU / MADETA


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test tvrdých a polotvrdých sýrů

13.5.2020
4zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výsledky testu sledují dvě hlavní kritéria - podíl nasycených mastných kyselin, kde je žádoucí hodnota ≤ 15g/100g, a množství soli, jež by mělo být ≤ 2,2g/100g.

Známka: 2
Druh sýru: polotvrdý s nízkým obsahem laktózy
Obsah nasycených mastných kyselin (g/100g): 17
Obsah soli (g/100g): 1,2

Pěkné složení - žádná barviva, přídatné látky, atp. Potěší i nízkým obsahem soli. Nasycené mastné kyseliny však limit 15g/100g překračují.