Krahulík Lovecký salám
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 28.5.2019 | 4.3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) V analytické části byly sledovány následující parametry: množství masa použitého na výrobu 100 g konečného výrobku, obsah soli, čistých svalových bílkovin a tuku + aktivita vody. Celkové hodnocení: 1,72 Známka analytické části: 1 Známka senzoriky: 2,8 Výroba založena na principech ČCN. Analyticky v pořádku, chuťově spadá do průměru. |
![]() 7.6.2019 | 4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 2 Hodnocení Potravinového Sherlocka (založeno na základě informací na etiketě + reálných laboratorních výsledcích): 1 Hodnocení senzoriky (jak chutná 12-ti členné laické porotě): 2,8 Po analytické stránce mu není co vytknout - má nejvyšší množství masa (160g) i podíl celkových bílkovin (25,4%), aktivita vody je nízká a poměrem tuku k čistým bílkovinách vyhovuje cechovní normě. Celkovou známku sráží senzorika, kde mu nejčastěji byla vytýkána tužší konzistence a nepříliš vábná barva na řezu. |