Jihočeské jerky Hovězí sušené maso
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 14.10.2022 | 2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka: 4 Hodnocení senzoriky (12 zaškolených senzoriků): 2,6 Hodnocení Potravinového Sherlocka (opírá se o zjištění laboratoře): 5 Místo avizovaných 270 g hovězího na 100 g jerky dle laboratorních výsledků bylo použito pouze 232 g/100 g. Také u soli hodnota z obalu neodpovídá (2,8 g přislíbeno, realita 3,55 g). Ocenit můžeme jednoduchost složení - maso a sůl. Při ochutnávce porota kvitovala vzhled či příjemnou slanost, naopak problém viděla v houževnatosti a slabší intenzitě vůně i masové chuti. |