Jihočeské jerky Hovězí sušené maso


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test sušeného hovězího masa (jerky)

14.10.2022
2zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výsledná známka: 4

Hodnocení senzoriky (12 zaškolených senzoriků): 2,6
Hodnocení Potravinového Sherlocka (opírá se o zjištění laboratoře): 5

Místo avizovaných 270 g hovězího na 100 g jerky dle laboratorních výsledků bylo použito pouze 232 g/100 g. Také u soli hodnota z obalu neodpovídá (2,8 g přislíbeno, realita 3,55 g). Ocenit můžeme jednoduchost složení - maso a sůl. Při ochutnávce porota kvitovala vzhled či příjemnou slanost, naopak problém viděla v houževnatosti a slabší intenzitě vůně i masové chuti.