Játrová paštika
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 17.1.2016 | 3.2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 12 (nejhorší) Způsob hodnocení - řazeno dle zjištěných úlomků kostí od nulového po nejvyšší množství Škrob g/100 g 1,80 Vápník mg/kg 65 Úlomky kostí v 1 cm² 0,33 Kolagen g/100 g 2,87 Chlorid sodný /sůl/ g/100 g 1,40 Dusičnany + dusitan sodný mg/kg 45,50 Tuk g/100 g 23,70 Senzorika 4. místo DEKLARACE NA OBALU Vepřové maso 20 % Vepřová játra 28 % Umělá barviva 0 Zvýrazňovače chuti a vůně 0 Výrobce/Prodávající - PT servis konzervárna spol. s r.o., Tábor Zakoupeno v ČR Cena za 1 kg 99 Kč |
![]() 18.9.2020 | 4.5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Na výsledné známce se podílí hodnocení senzoriky (pozn. 12 neškolených porotců) a zjištění laboratoře (aneb Potravinový Sherlock). Celková známka: 1- Hodnocení senzoriky: 2,5 Hodnocení Potravinového Sherlocka: 1 Vítěz testu!-bez mouky, přidaných bílkoviny (pozn. i tak jich má slušné množství) či zvýrazňovačů chuti. Výrobce vsadil na jednoduché složení a udělal dobře. Přestože se našlo pár výtek s ohledem na senzoriku (např. chuťově málo výrazná, tužší až suchá konzistence) patří jí v této části dělené první místo. |