Jaroměřické tradiční pomazánkové lahůdkové


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Tradiční pomazánková si drží své jméno

20.8.2018
3.9zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 2,15
Známka senzorického hodnocení: 3,3
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Hladká struktura, silná vůně...oproti zbylým testovaným výrobkům žlutší barva.
Test tradičních pomazánkových

24.5.2019
4zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Celková známka: 2
Senzorické hodnocení: 2,6
Hodnocení Potravinového Sherlocka: 1

Společně s tradičním pomazánkovým od Madety nejdražší v přepočtu na 1 kg. Bílkovin a sušiny má spíše více, množství vápníku je průměrné a množství tuku obvyklé. Chuťově svou nakyslostí připomíná spíše tvaroh.