GURMÁN KLUB Pochoutkový salát
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 16.1.2025 | 3.3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) U pochoutkových salátů byly pod drobnohledem podíly jednotlivých surovin a jejich kvalita (zejména pak u použitého salámu a majonézy). Laboratoř pak mj. prověřovala obsah tuku a soli. Hodnocení senzoriky: 1,8 Výsledná známka: 2,7 Citelné tóny okurek, slabá kyselost, pravidelné kousky. Byla shledána vada, a sice - salám je mdlý, bez chuti. K výrobě posloužila majonéza s nižším množstvím tuku. V salámu je pouze strojně oddělené maso. Obsah soli je nízký, ale bohužel v tomto salátu najdeme také nejméně bílkovin. |