GALBANI Gorgonzola D.O.P. Cremoso
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 9.5.2022 | 3.9 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 60 % hodnocení senzoriky a zbylých 40 % mají na svědomí analytické parametry - výživové údaje, hmotnost a mikrobiologie (přítomnost bakterie Escherichia coli, koagulázopozitivních stafylokoků, koliformních bakterií a bakterie Listeria monocytogenes). Známka ze senzoriky: 2,80 Známka z analytické části: 1 Výsledné hodnocení: 2,10 Nositel loga: - Tento sýr italského typu má charakteristickou krémovou konzistenci a nízký stupeň prozrání. Těsto je slité s modrou plísni velmi jemné chutě. |