Bio MozzaVella auf Mandel
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 29.9.2024 | 2.8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Laboratoř v žádném z testovaných výrobků nezjistila přítomnost mykotoxinů. Výživové údaje (zejména obsah tuku + nasycených mastných kyselin v něm, bílkovin, soli a vápníku), složení (suroviny, použité tuky a aditiva) a senzoriku (chuť, vůně, konzistence) posuzovaly 2 nutriční poradkyně. Známku ovlivnila také cena produktu. Známka: 3,2 Cena (v přepočtu za 100 g): 71,20 Kč Díky přidání mandlové mouky má hmota nižší podíl nasycených mastných kyselin. Obsahuje méně sacharidů a bílkovin (pozn. ty pocházejí pouze z mandlí). Vápníku má v porovnání se sýrem cca pětinu. Mozzarellu nepřipomíná opravdu ničím – chuť s umělou a značně chemickou pachutí, vůně prázdná, konzistence sulcová/napěněná. |