Výčepní piva ze sudu
8.6.2017
5 potravin
odkaz na zdroj dat
seřadit: od nejlepšíchod nejhorších
Název potraviny | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
Budvar B:Classic světlé výčepní | 3,5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) známka testu: 2,5 Cena 30l KEG sudu: 930 Kč podle etikety: -výrobce: Budějovický Budvar -složení: voda z artézských studní, ječný slad, žatecký hlávkový chmel hodnocení: dobré pivo odpovídající profilu výčepních piv, bez vad, cizích vůní a chutí, výrazná chmelová vůně, střední plnost a dobrá pitelnost |
Krušovice 10 světlé výčepní | 3,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) známka testu: 2,6 Cena 30l KEG sudu: 910 Kč podle etikety: -výrobce: Heineken ČR -složení: voda, ječné slady, upravený chmel, chmelové produkty hodnocení: vyrovnané, dobře pitelné pivo, nižší říz, jemná hořkost, schází mu „svěžest“ výčepního piva |
Starobrno Tradiční světlé výčepní | 3,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) známka testu: 2,6 Cena 30l KEG sudu: 874 Kč podle etikety: -výrobce: Heineken ČR -složení: voda, ječné slady, upravený chmel, chmelové produkty hodnocení: Pitelné, středně plné pivo bez závad, se sladovou příchutí, méně chmelené, hořkost je slabší, ale dobře vyvážená se sladkostí, lehce zatuchlá vůně |
Gambrinus nepasterizovaná 10 světlé výčepní | 3,4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) známka testu: 2,6 Cena 30l KEG sudu: 940 Kč podle etikety: -výrobce: Plzeňský Prazdroj -složení: voda, ječné slady, chmelové produkty hodnocení: vyvážené pivo s nízkou až střední plností, příjemnou sladovou vůní, čisté v chuti |
Radegast Originál světlé výčepní | 3,3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) známka testu: 2,7 Cena 30l KEG sudu: 874 Kč podle etikety: -výrobce: Plzeňský Prazdroj - složení: voda, ječné slady, chmelové produkty hodnocení: příjemná vůně, střední plnost, vyšší říz, slabý charakter hořkosti |