Zwan Pork Luncheon meat
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 10.5.2019 | 3.5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Podle platné legislativy musí výrobek označený jako "luncheon meat" obsahovat min. 70% vepřového/hovězího masa, max. 70% vody a 40% tuku. Celková známka: 2- Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3 Senzorické hodnocení: 2,1 U tohoto lančmítu výrobce jako zahušťovadlo využívá bramborový škrob. Obsahuje nejvíce soli. Pozitivně lze hodnotit třetí nejvyšší množství masa a v senzorice obsadil druhé místo - hodnotitelé jej považovali za "typického představitele lančmítů". Zdařilý vzhled, vyhovující vůně i struktura, optimálně masový. |