Zwan Pork Luncheon meat


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test luncheon meatů

10.5.2019
3.5zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Podle platné legislativy musí výrobek označený jako "luncheon meat" obsahovat min. 70% vepřového/hovězího masa, max. 70% vody a 40% tuku.

Celková známka: 2-
Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3
Senzorické hodnocení: 2,1

U tohoto lančmítu výrobce jako zahušťovadlo využívá bramborový škrob. Obsahuje nejvíce soli. Pozitivně lze hodnotit třetí nejvyšší množství masa a v senzorice obsadil druhé místo - hodnotitelé jej považovali za "typického představitele lančmítů". Zdařilý vzhled, vyhovující vůně i struktura, optimálně masový.