Zdeněk Novák Prejt jaternicový
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 7.2.2020 | 2.5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka vychází z hodnocení senzoriky (12-ti členná laická porota) a Potravinového Sherlocka (laboratorní zjištění). Celková známka: 3- Hodnocení senzoriky: 3,4 Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3- Nejdražší výrobek v testu. Podíl masa (či jater) a bílkovin nižší než deklaruje výrobce. Sacharidů je v prejtu oproti informaci z obalu 8x více. V celkovém hodnocení mu nepomohla ani senzorika: slaný, hrubě mletý, v konzistenci velké kousky tuku, hodně kořeněná a současně nakyslá chuť. |