Steinhauser Moravské uzené
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 24.7.2020 | 3.5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledné hodnocení odráží mínění 12-ti členné neodborné poroty, která se zabývala senzorikou, a Potravinového Sherlocka, jež naopak "maso" podrobil laboratorní analýze. Výsledná známka: 2- Hodnocení senzorické části: 2,9 Hodnocení Potravinového Sherlocka: 2- Kategorie: vepřová kýta Množství zahušťovadel a škrobu ve složení se odráží ve vysokém podílu sacharidů. Jedná se o jeden ze slanějších vzorků s vyšším obsahem fosfátů. Co by "vepřová kýta" dopadl v senzorice nejhůře - tmavé fleky na řezu, tužší konzistence, přítomnost kolagenních částic. Ale sklidil i pozitivní recenze s ohledem na masovost, chuť a přiměřenou tučnost. |