Schneider Pastýřské párky


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Drůbeží párky

18.10.2015
3zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Z laboratoře: Párky v kolagenním střívku. Obsahují SOM i kuřecí a vepřové maso a také kůže. Nejvyšší obsah soli (2,53%), Více fosfátů, obsahují dusitany a další konzervanty. Přidána sojová bílkovina, zahuštěno škrobem a dalšími látkami. Obsahuje glutaman, aroma, barvivo.
Z degustace: Barva typická, zřetelné velké dutinky. Vůně příjemná. První várka se při ohřevu zcela rozpadla. Chuť méně příjemná, s pachutí, pro někoho až příliš slaná a kořeněná. Známka za senzorické hodnocení 2,7.