Schneider Pastýřské párky
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 18.10.2015 | 3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Z laboratoře: Párky v kolagenním střívku. Obsahují SOM i kuřecí a vepřové maso a také kůže. Nejvyšší obsah soli (2,53%), Více fosfátů, obsahují dusitany a další konzervanty. Přidána sojová bílkovina, zahuštěno škrobem a dalšími látkami. Obsahuje glutaman, aroma, barvivo. Z degustace: Barva typická, zřetelné velké dutinky. Vůně příjemná. První várka se při ohřevu zcela rozpadla. Chuť méně příjemná, s pachutí, pro někoho až příliš slaná a kořeněná. Známka za senzorické hodnocení 2,7. |