Rychlevareni.cz Vepřové ve vl. šťávě


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test konzervovaného vepřového masa ve vlastní šťávě

8.2.2022
4.5zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku tvoří ze 70 % hodnocení senzoriky a po 10 % si rozdělily:
1, obsah masa, bílkovin, tuku a soli;
2, shoda naměřených a deklarovaných hodnot;
3, přídatné látky.

Pozn.: Jestliže u vzorku chybí nutriční tabulka, je poměr senzoriky, výživových hodnot a použitých aditiv následný - 70:15:15!

Výsledná známka: 1,5
Typ výroby: řemeslná
Cena (v přepočtu na 100 g): 43 Kč

Zjištění laboratoře – srovnatelné hodnoty s výrobkem Čongrády. Super obsah masa i bílkovin, pochvala za minimum soli a nízký obsah tuku.

Postřehy ze senzoriky – solidní vepřové dobrého vzhledu (světle hnědošedé, hrubší kousky, bílý tuk a zlatožlutý aspik) je na skus křehké a lehce vláknité, disponuje jemně kořeněnou chutí x je méně slané a chybí mu intenzivnější vůně.