Rekord Luncheon meat vepřový
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 10.5.2019 | 3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Podle platné legislativy musí výrobek označený jako "luncheon meat" obsahovat min. 70% vepřového/hovězího masa, max. 70% vody a 40% tuku. Celková známka: 3 Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3 Senzorické hodnocení: 3 Pozitiva: vysoký podíl masa, v popředí dle obsahu bílkovin, vyhovující přiměřeně slaná chuť, optimální podíl rosolu. Negativa: paleta zahušťovadel (bramborový škrob, kukuřičný modifikovaný škrob, E410, hrášková vláknina), vepřové kůže jako součást složení, hrudkovitá tuhá struktura. |