Rekord Luncheon meat vepřový


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test luncheon meatů

10.5.2019
3zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Podle platné legislativy musí výrobek označený jako "luncheon meat" obsahovat min. 70% vepřového/hovězího masa, max. 70% vody a 40% tuku.

Celková známka: 3
Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3
Senzorické hodnocení: 3

Pozitiva: vysoký podíl masa, v popředí dle obsahu bílkovin, vyhovující přiměřeně slaná chuť, optimální podíl rosolu. Negativa: paleta zahušťovadel (bramborový škrob, kukuřičný modifikovaný škrob, E410, hrášková vláknina), vepřové kůže jako součást složení, hrudkovitá tuhá struktura.