Příbramská uzenina Tradiční špekáčky
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 26.4.2019 | 2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Celková známka: 4 Senzorické hodnocení: 4,5 Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3- Přestože na etiketě najdeme loga ČCN a ZTS, obsahují nejméně masa a mají nejnižší podíl čistých svalových bílkovin, navíc v nich najdeme také poměrně dost soli. Obejdou se bez barviv a zvýrazňovačů chuti, ale ne bez zahušťovadla (bramborový škrob) a stabilizátorů (difosforečnany, trifosforečnany a dusitan sodný). Zdaleka nejhůře dopadl u hodnotících senzoriky. Doslova na něm nezůstala "suchá nitka" - nedobrý, chuť a vůně příliš výrazné (navíc cítit moukou a tukem), nevhodně kořeněné, měkká až mazlavá konzistence, nehezký vzhled, málo špekových kostek a masa. |