Poctivý bramborový knedlík vařený v páře
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
24.2.2021 | 2.3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Celkovou známku nejvíce ovlivnila degustace (pozn. v senzorické laboratoři VŠCHT v Praze). Nicméně pokud laboratorní analýza, prováděná v Ústavu analýzy potravin a výživy VŠCHT v Praze, zjistila výrazné odlišnosti ve složení oproti údajům z etikety, příp. nějaká informace zcela chyběla, byl daný vzorek penalizován. Hlavní sledované parametry: sůl, vejce. Celková známka: 3,7 Hodnocení degustace: 4,2 Obsah soli (v jedné 200 g porci): 2,9 g Přítomnost vejce: stopové množství Cena (v přepočtu na 100 g): 6,- Kč Nejslanější vzorek v testu!-v jedné porci spořádáte více než polovinu denní doporučené dávky soli! Vajec obsahuje pouze stopové množství a plusové body nezíská ani za celou řadu aditiv ve složení. Jako propadák dopadl i v senzorické části - brambory nepoznáte v chuti, ani ve vůni. Pachuť starých brambor pak představuje pomyslnou tečku na závěr. |