Mylord Treska aljašská filety
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 9.2.2024 | 3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Hodnocení senzoriky (odborníci z VŠCHT v Praze): 2,8 Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3 Výsledná známka: 3 Cena (za 475 g čistého rybího masa): 156,69 Kč Filety s druhým nejvyšším podílem glazury a třetím nejvyšším množstvím přidané vody. Ta sice ve složení nechybí, kdežto obsah ryby bez glazury ano. To značí, že by měl činit 100 %. Laboratoř zjistila pouhých 90,1 % = v rámci odchylky měření je hodnota na hraně. Neoslnily ani při ochutnávce - suché maso, nejtužší konzistence, nejméně libá vůně. |