MeiNing Vepřový luncheon meat
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 10.5.2019 | 2.5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Podle platné legislativy musí výrobek označený jako "luncheon meat" obsahovat min. 70% vepřového/hovězího masa, max. 70% vody a 40% tuku. Celková známka: 3- Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3 Senzorické hodnocení: 3,9 Postřehy z analytického hlediska: výrobce využívá celé řady zahušťovadel (bramborový škrob, kukuřičný modifikovaný škrob, E410, hrášková vláknina) a do složení přidává vepřové kůže. Vyzdvihnout můžeme nejvyšší (shodně s vítězem) obsah bílkovin. V senzorice skončil jasně poslední: nakyslá vůně, obsahuje strouhanku, je hrudkovitý a chuťově nevýrazný. |