Mei Ning Vepřové maso ve vl. šťávě


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test konzervovaného vepřového masa ve vlastní šťávě

8.2.2022
3.8zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku tvoří ze 70 % hodnocení senzoriky a po 10 % si rozdělily:
1, obsah masa, bílkovin, tuku a soli;
2, shoda naměřených a deklarovaných hodnot;
3, přídatné látky.

Pozn.: Jestliže u vzorku chybí nutriční tabulka, je poměr senzoriky, výživových hodnot a použitých aditiv následný - 70:15:15!

Výsledná známka: 2,2
Typ výroby: průmyslová
Cena (v přepočtu na 100 g): 15 Kč

Zjištění laboratoře – vysoký podíl masa, nicméně ve složení figurují konzervanty, stabilizátory a další přídatné látky. Obsah tuku, bílkovin i soli lze považovat za průměrný.

Postřehy ze senzoriky - kompaktní masový špalík s čepičkou bílého tuku obaluje čirý zlatohnědý aspik...konzistence je spíše mazlavá, ale občas se najdou drobné drobné kousky masa bez vláknité struktury x chuť i vůně vyznívají prázdně, slaně.