Mei Ning Vepřové maso ve vl. šťávě
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 8.2.2022 | 3.8 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 70 % hodnocení senzoriky a po 10 % si rozdělily: 1, obsah masa, bílkovin, tuku a soli; 2, shoda naměřených a deklarovaných hodnot; 3, přídatné látky. Pozn.: Jestliže u vzorku chybí nutriční tabulka, je poměr senzoriky, výživových hodnot a použitých aditiv následný - 70:15:15! Výsledná známka: 2,2 Typ výroby: průmyslová Cena (v přepočtu na 100 g): 15 Kč Zjištění laboratoře – vysoký podíl masa, nicméně ve složení figurují konzervanty, stabilizátory a další přídatné látky. Obsah tuku, bílkovin i soli lze považovat za průměrný. Postřehy ze senzoriky - kompaktní masový špalík s čepičkou bílého tuku obaluje čirý zlatohnědý aspik...konzistence je spíše mazlavá, ale občas se najdou drobné drobné kousky masa bez vláknité struktury x chuť i vůně vyznívají prázdně, slaně. |