Meggle Feine Butter
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 7.12.2024 | 4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Pořadí i výsledná známka promítá zejména senzorické hodnocení (12členná zaškolená porota hodnotila vzhled, barvu, vůni, chuť, případnou intenzitu pachuti, tvrdost másla při rozkrojení a roztíratelnost). Jestliže laboratoř u některého vzorku odhalila přítomnost plísně nebo bakterie E.coli, známka byla automaticky snížena o 0,5 stupně. Známka: 2,0 Po mikrobiologické stránce téměř dokonale „čisté“ – optimální poměr tuku, vody a sušiny i rozumné složení mastných kyselin v tucích. Smetana, ze které bylo máslo vyrobeno, má zkrátka ukázkový profil. Jednoduše máselný standard, který dokonale odpovídá představě o německé preciznosti. Lehce tužší vzorek, který se i přesto dobře roztírá. Chuť bez pachutí, nicméně nevýrazná. Citace: "Německy akurátní, leč nevýrazné." |