Kostelecké uzeniny Uzená rolovaná plec
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 24.7.2020 | 3 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledné hodnocení odráží mínění 12-ti členné neodborné poroty, která se zabývala senzorikou, a Potravinového Sherlocka, jež naopak "maso" podrobil laboratorní analýze. Výsledná známka: 3 Hodnocení senzorické části: 3 Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3 Kategorie: vepřová plec K zahuštění využívá bramborový škrob a karagenan, což vedlo k nejvyššímu podílu sacharidů. Další negativa: obsahuje více soli, pomáhá si barvivem. Naopak chválíme vyšší množství masa, než uvádí výrobce na obalu (64% X 86,9%) a nízkou hodnotu fosfátů. V senzorické části nijak neuchvátila: velmi prorostlá, nevýrazně kořeněná, nejméně slaná(!). |