Hamé Ha Ming Vepř. maso ve vl. šťávě


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test konzervovaného vepřového masa ve vlastní šťávě

8.2.2022
3.7zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku tvoří ze 70 % hodnocení senzoriky a po 10 % si rozdělily:
1, obsah masa, bílkovin, tuku a soli;
2, shoda naměřených a deklarovaných hodnot;
3, přídatné látky.

Pozn.: Jestliže u vzorku chybí nutriční tabulka, je poměr senzoriky, výživových hodnot a použitých aditiv následný - 70:15:15!

Výsledná známka: 2,3
Typ výroby: průmyslová
Cena (v přepočtu na 100 g): 19,40 Kč

Zjištění laboratoře – dočkáte se necelých 90 g vepřového masa na 100 g výrobku..."vyšperkovaného" přídatnými látkami. Soli, tuku a bílkovin obsahuje průměrné množství.

Postřehy ze senzoriky - vizuální dojem je slušný, ale...chuť i vůně mdlé a konzistence mazlavá.