DZ Klatovy Kuřecí Vídeňské párky


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Drůbeží párky

18.10.2015
3.2zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Z laboratoře: Párky v jedlém střívku. Obsahují i SOM a také kůže. Druhý nejvyšší obsah glutamanu. Obsahují fosfáty i dusitanové soli. Přidána hrachová bílkovina, bambusová a ovesná vláknina. Zahuštěno škrobem, guma guar a xanthanem. Vylepšeno o aroma.
Z degustace: Světlejší barva. Bez dutinek, kolagenních částí a úlomků kostí. Vůně příjemná. Chuť méně příjemná, s cizími pachutěmi, štiplavá, ale přiměřeně slaná a kořeněná. Známka za senzorické hodnocení 2,6.