DZ Klatovy Kuřecí Vídeňské párky
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 18.10.2015 | 3.2 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Z laboratoře: Párky v jedlém střívku. Obsahují i SOM a také kůže. Druhý nejvyšší obsah glutamanu. Obsahují fosfáty i dusitanové soli. Přidána hrachová bílkovina, bambusová a ovesná vláknina. Zahuštěno škrobem, guma guar a xanthanem. Vylepšeno o aroma. Z degustace: Světlejší barva. Bez dutinek, kolagenních částí a úlomků kostí. Vůně příjemná. Chuť méně příjemná, s cizími pachutěmi, štiplavá, ale přiměřeně slaná a kořeněná. Známka za senzorické hodnocení 2,6. |