DZ Klatovy Kuřecí párky


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Drůbeží párky

18.10.2015
3.1zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Z laboratoře: Párky v nejedlém střívku. Obsahují jen SOM a také kůže. Nejnižší obsah tuku (8%). Obsahuje fosfáty i dusitany. Bílkoviny navýšeny díky hrachové bílkovině a bambusové a ovesné vláknině. Zahuštěno škrobem a dalšími látkami. Obsahuje glutaman i barvivo.
Z degustace: Typicky růžová barva. Dutinky ani kolagenní částice nejsou zřetelné. Vůně je příjemná, bez cizích tónů. Chuť méně příjemná, přiměřeně slaná a kořeněná. Známka za senzorické hodnocení 2,4.