DZ Klatovy Kuřecí párky
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 18.10.2015 | 3.1 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Z laboratoře: Párky v nejedlém střívku. Obsahují jen SOM a také kůže. Nejnižší obsah tuku (8%). Obsahuje fosfáty i dusitany. Bílkoviny navýšeny díky hrachové bílkovině a bambusové a ovesné vláknině. Zahuštěno škrobem a dalšími látkami. Obsahuje glutaman i barvivo. Z degustace: Typicky růžová barva. Dutinky ani kolagenní částice nejsou zřetelné. Vůně je příjemná, bez cizích tónů. Chuť méně příjemná, přiměřeně slaná a kořeněná. Známka za senzorické hodnocení 2,4. |