Valsoia il Gelato base Cocco


Název testuVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Test speciálních nanuků (bez laktózy či bez cukru)

25.6.2019
3.2zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Výslednou známku ovlivnilo zejména senzorické hodnocení, které tvoří 60% z ní. Dalšími sledovanými kritérii byly: obsah cukru, obsah a složení tuků, celkové složení, energetická hodnota a cena.

Celkové hodnocení: 2,8
Známka z degustace: 2,9

Poleva má standardní složení: kakaová hmota, máslo, cukr. Tělo nanuku tvoří voda smíchaná s kokosovým olejem a pastou, doplněná glukózovým sirupem, hrachovou bílkovinou, atp. Hodnotícím senzoriky přišel až moc kokosový, příliš sladký a dost vodnatý.