Majasco Játrovka pečeňovka
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 18.9.2020 | 3.5 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výsledná známka se skládá z hodnocení 12-ti členné neškolené poroty (senzorika) a Potravinového Sherlocka (laboratoř). Celková známka: 2- Hodnocení senzoriky: 2,4 Hodnocení Potravinového Sherlocka: 3 Izolát sójových bílkovin uměle navyšuje celkový obsah bílkovin. Podílem jater a masa odpovídá požadavkům na játrovou paštiku. Pokazila jí to mouka ve složení, díky níž je vyšší hodnota sacharidů. Další z řady výrobků, který k vylepšení chuti využívá glutamát. V tomto případě si však výrobce zřejmě pomohl, neboť v senzorice jí patří prvenství - líbila se vzhledově, chuťově i vůní. Mínusy: tužší, obsah kmínu. |