Čongrády Vepřové maso ve vl. šťávě
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
![]() 8.2.2022 | 4.6 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze 70 % hodnocení senzoriky a po 10 % si rozdělily: 1, obsah masa, bílkovin, tuku a soli; 2, shoda naměřených a deklarovaných hodnot; 3, přídatné látky. Pozn.: Jestliže u vzorku chybí nutriční tabulka, je poměr senzoriky, výživových hodnot a použitých aditiv následný - 70:15:15! Výsledná známka: 1,4 Typ výroby: řemeslná Cena (v přepočtu na 100 g): 33 Kč Zjištění laboratoře – palec nahoru za absenci veškerých přídatných látek, masa má přehršle (pozn. kvůli nejistotě měření a propočtům ho vyšlo nad 100 g na 100 g výrobku), soli obsahuje střídmě a fajn je také téměř 20 g bílkovin v kombinaci s polovičním množství tuků. Postřehy ze senzoriky – "vyhláškový" vzhled (kompaktní, hnědošedé, s bílým tukem a nazlátlým aspikem), jemná kořeněnost, typická chuť dušeného vepřového masa x slabší vůně, trošku sušší maso. |