Tradiční pomazánková si drží své jméno

20.8.2018

8 potravin

odkaz na zdroj dat
Název potravinyVýsledek i
5 nejlepší - 1 nejhorší
Popis výsledku
Jaroměřické tradiční pomazánkové lahůdkové3,9 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 2,15
Známka senzorického hodnocení: 3,3
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Hladká struktura, silná vůně...oproti zbylým testovaným výrobkům žlutší barva.
Jihočeské pomazánkové tradiční bez příchuti4,1 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 1,95
Známka senzorického hodnocení: 2,9
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Příjemný vzhled, intenzivní svou vůní a smetanovou chutí.
Albert tradiční pomazánkové natural4,2 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 1,85
Známka senzorického hodnocení: 2,7
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Testovaný výrobek měl intenzivní vůni a slanější chuť. Díky jemné struktuře se rozplývá na jazyku.
K Classic - Tradiční pomazánkové4,3 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 1,75
Známka senzorického hodnocení: 2,5
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Vzhledově příjemný, s jemnou texturou a bohatou smetanovou chutí.
Tradiční pomazánkové natur4,4 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 1,6
Známka senzorického hodnocení: 2,2
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Sympatický vzhled, méně výrazná ale lahodně smetanová chuť.
Clever tradiční pomazánkové neochucené4,5 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 1,55
Známka senzorického hodnocení: 2,1
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Příjemný vzhled, nejlepší chuť - výrazný smetanový tón, nízká kyselost.
Pilos - Tradiční pomazánkové klasik4,5 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 1,50
Známka senzorického hodnocení: 2
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Testovaný produkt měl jemnou texturu a příjemný vzhled. Jeho dominantou byla vyváženě slaná chuť. V ústech se lahodně rozplývá.
Choceňské tradiční pomazánkové neochucené4,6 zobrazit podrobnosti
Hodnotící stupnice testu:
1 (nejlepší) - 5 (nejhorší)

Známka celkového hodnocení: 1,45
Známka senzorického hodnocení: 1,9
Hodnocení probíhalo ve dvou rovinách: laboratorní analýza a senzorické hodnocení. Při laboratorní analýze je stěžejním kritériem tuk. Dalším sledovaným parametrem je obsah konzervačních látek, neboť tradiční pomazánkové má mít přirozenou trvanlivost, tudíž do něj rozhodně nepatří. Měřily se také hodnoty nasycených masných kyselin a sušiny. Všechny testované výrobky tyto normy splňovaly a byly ohodnoceny nejlepší známkou. Rozhodovalo tedy senzorické hodnocení, kde se posuzovala barva, chuť, vůně, konzistence či roztíratelnost.

Vzorek s nejlepším hodnocením. Příjemný vzhled, správná kyselost i slanost, výrazná smetanová chuť, nejlepší vůně. Rozplývalo se v ústech.