Ruská zmrzlina smetanová
Název testu | Výsledek i 5 nejlepší - 1 nejhorší | Popis výsledku |
---|---|---|
7.1.2015 | 4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 4,50Kč/100ml Podíl polevy %: nestanoveno Cukry v krému:21,93g Hodnocení dětí:1,3 Hodnocení nutr.terapeutky:2 Smetanový krém, nutriční hodnoty nejsou uvedeny, nicméně z analýz vyplývá, že složení koresponduje s názvem, smetanová zmrzlina bez podílu rostlinných tuků. Blesk: 2 Výživové údaje nejsou na obale uvedené (kromě deklarace minimálního podílu tuku ve složení). Laboratorní analýza však odhalila, že se jedná o čistě smetanovou zmrzlinu bez přídavků rostlinných tuků. |
29.6.2017 | 4 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) známka testu: 2,0 běžná cena: 7,90 Kč koupeno: Globus podle etikety: -velikost balení: 220 ml/85 g -výrobce: Wera Nova, Praha 7 známka za degustaci: 2,1 smyslové hodnocení: -laická porota: decentní a jemná vůně, v chuti převládala vanilka (pro některé bylo vanilky až příliš), oplatka patřila v hodnocení k nejlepším, držela tvar a nebyla příliš silná -odborná porota: zmrzlina získala nejlepší známky a žádné výtky celkové hodnocení: -zmrzlina obsahuje pouze mléčný tuk, jejím základem je smetana, již doplňuje sušené odstředěné mléko, náplň je slazena cukrem a glukózovým sirupem, ve složení jsou emulgátory a stabilizátory, v oplatce kokosový olej, obal je průměrný |
25.6.2019 | 3.7 | zobrazit podrobnosti Hodnotící stupnice testu: 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) Výslednou známku tvoří ze/z: 60% hodnocení senzoriky 10% obsah cukru 10% obsah a složení tuků 10% složení (jako takové) 5% energetická hodnota 5% cena. Celkové hodnocení: 2,3 Známka z degustace: 2,5 Hlavními složkami pravé ruské zmrzliny by měly být smetana a máslo, díky čemuž získá svou jedinečnou chuť. Zde je však cítit spíše kokos a to díky využití kokosového tuku při výrobě (pozn. másla obsahuje pouze 8% a smetany dokonce jen 1%). Rozpory vznikly u hodnocení polevy, kde část poroty ji shledala chutnou, druhá naopak zvláštní a přeslazenou. |